Pozovite nas, volimo razgovarati 060 33 400 29 | Opšti upiti i informacije info@kirija.rs
F.A.Q. Česta pitanja

Da li je kirija.rs agencija za nekretnine?

Kirija.rs nije agencija za nekretnine. Mi smo servis za iznajmljivanje nekretnina i traženje cimera/cimerki u Srbiji. Naš cilj je da budemo vaš saputnik ka novom domu i prvo mesto koje ćete posetiti kada budete tražili novi smeštaj.

Zašto se registrovati na servis?

Registracijom na servis dobivate lični profil, pregled favoriziranih nekretnina na jednoj mapi, mogućnost objave oglasa za iznajmljivanje nekretnine i traženje cimera/cimerki kao i mogućnost komunikacije sa drugim korisnicima servisa putem poruka.

Zašto postaviti oglas na kirija.rs?

Servis kirija.rs posećuju osobe koje isključivo traže stambene i poslovne nekretnine za iznajmljivanje. Na kirija.rs nećete naći oglase o prodaji ili kupovini nekretnina, niti druge pokretne i nepokretne imovine. Samim time vaš oglas će biti jasno vidljiv i dostupan potencijalnim klijentima. Kao takav je jedinstven u Srbiji. Fizička lica mogu besplatno da objave oglas i izdaju nekretninu a sva komunikacija se odvija direktno između krajnjeg korisnika i vlasnika nekretnine.

Kako se registrirati na servis kirija.rs?

Registracija na servis kirija.rs je besplatna i jednostavna za svakog korisnika, neovisno o tome da li se radi o fizičkoj ili o pravnoj osobi. Za registraciju je potrebno u gornjem desnom uglu odabrati opciju prijava i popuniti registracijsku formu. Pri tome je obavezno da unesete vaš tačan email, password za servis kirija.rs te da odaberete da li ste fizičko ili pravno lice.

Koji su podaci neophodni za objavu oglasa?

Da biste objavili vaš prvi oglas, potrebno je da uradite validaciju vaše e-mail adrese. Nakon što završite registraciju, kirija.rs će vam poslati e-mail. Klikom na link unutar e-maila izvršit će se validacija vašeg korisničkog računa na kirija.rs. Prilikom objave oglase potrebno je da unesete naslov oglasa, izaberete grad, tip oglasa i da odredite da li ste vlasnik, zastupnik ili podstanar. Pre objave oglasa potrebno je da pročitate i prihvatite uslove korištenja i objave oglasa na servisu kirija.rs.

Na šta paziti prilikom objave oglasa?

Prilikom objave oglasa trebate posebno obratiti pažnju na tačnost vaših podataka jer svaki klijent komunicira direktno sa vama. Ukoliko vaši lični podaci nisu tačni, može se dogoditi da potencijalni kupac ne uspe ostvariti kontakt sa vama, a samim time ostane uskraćen i za informacije o nekretnini koja ga zanima.

Da li je potrebno objaviti fotografiju uz moj oglas?

Za objavu oglasa nije neophodno objaviti fotografiju. Međutim poznato je da jedna fotografija govori više od hiljadu reči. Objavom oglasa s fotografijom povećavate mogućnost iznajmljivanja vaše nekretnine. Što su slike bolje, veće i kvalitetnije, privlačite veći broj korisnika a samim time i potencijalnih podstanara/cimera. Prilikom objave oglasa pažljivo izaberite glavnu i prvu fotografiju jer će upravo ona predstavljati vašu ponudu kao najupečatljivija.

Čemu služi opcija Tražimo za Vas?

Ukoliko na našem servisu niste pronašli nekretninu koja odgovara vašim kriterijima po lokaciji, ceni i kvadraturi, popunite formular Tražimo za Vas. Nakon što na servisu bude objavljen oglas koji odgovara vašim kriterijima dobit ćete obavjest putem e- maila. Također ukoliko dodatno izaberete opciju "prosledi agencijama“, mi ćemo vaš upit proslediti agencijama za nekretnine sa kojima sarađujemo.

Navedeni podaci oglasa nisu tačni. Šta da radim?

Korisnici portala su prilikom objave oglasa dužni uneti ispravne podatke. Ukoliko primetite da to nije slučaj, molimo vas da kod oglasa kliknete na crveni trougao sa uskličnikom i prijavite oglas.

Kako lakše naći cimera/cimerku na kirija.rs?

Pregledajte postojeće i objavite vaš oglas u rubrici cimeri/cimerke. Potrudite se da vaš oglas deluje što interesantnije. Prilikom objave oglasa, unesite što više informacija o sebi i cimeru kakvog tražite. Predstavite se u najboljem svetlu. Naravno bitno je biti iskren jer će vaši budući cimeri u svakom slučaju otkriti ukoliko niste. Ukoliko već imate stan za kojeg tražite cimera/cimerku napišite nekoliko reči o njemu kao i o sobi u kojoj će boraviti vaš cimer/cimerka. U oglasu postavite nekoliko fotografija stana i sobe ali i vašu fotografiju.

Moj problem nije rešen sa navedenim odgovorima!

Za sva druga pitanja vezanih za korištenje našeg servisa kontaktirajte nas na info@kirija.rs.